Seccions

InternacionalitzacióInternacionalització Pla integral de foment de la Cooperació Empresarial Internacional

Formació i assessorament

Mitjançant els tallers de formació o l’assessorament individualitzat podreu valorar el potencial que ofereix la cooperació empresarial a la vostra empresa.

Sensibilització sobre la cooperació empresarial

Sessions informatives sobre oportunitats que presenta la cooperació, quines són les barreres d’accés i com superar-les. Aquestes sessions estan alineades amb les iniciatives d’internacionalització dels plans d’impuls sectorials de Catalunya (RIS3CAT).

Formació en cooperació empresarial

Per capacitar els vostres equips humans en la implementació d’estratègies de cooperació empresarial, us proposem un cicle de tallers on s’explicaran les principals eines i característiques per portar a terme amb èxit els projectes d’expansió internacional en cooperació. Cada empresa podrà escollir els tallers més adequats segons el grau d’evolució del seu projecte.

 • Workshop per a la detecció de capacitats per a la cooperació

  Formació interactiva per aprendre a detectar i combinar els actius propis de diferents empreses per obtenir una oferta més atractiva i competir en mercats globals. Per als responsables d'empreses decidides a enfocar l'estratègia en cooperació. Propera sessió: 04/10/16.

 • Training per a la creació de projectes de cooperació

  Taller centrat en la creació de coprojectes. L’objectiu és conèixer i aplicar les característiques d'una cooperació d'èxit (perfil dels partners, estratègia conjunta i acord de cooperació, entre d'altres). Està adreçat a empreses amb un projecte de cooperació empresarial ja definit o en preparació. (Properament)

 • Training per al disseny d'acords de cooperació

  Taller basat en la definició del marc de funcionament d'una cooperació d'èxit a llarg termini. Contempla tots els aspectes d'un bon acord de cooperació entre empreses. (Properament)

A qui es dirigeixen?

 • Gerents i directors generals responsables de decisions estratègiques.
 • Destinat a empreses de productes o serveis, que formin part directament del procés productiu o de la cadena de valor del projecte.

Per a l’optimització d’aquest taller, l’organització aplicarà criteris de selecció a les sol·licituds rebudes, en base al grau d'adequació a la descripció de l'activitat.

T’interessa si:

 • Vols situar la teva oferta de negoci a l’entorn internacional.
 • Consideres que la teva oferta de producte o servei és de valor diferencial competitiu, però seria molt més atractiva unida amb altres en un projecte únic nou.
 • Creus que encertar en la selecció dels socis és clau per tenir èxit.
 • Estàs disposat a evolucionar en la teva estratègia de negoci per millorar l’efecte dels teus actius en la competició.
Reunions individuals

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem a trobar la millor solució. Analitzarem les vostres necessitats i objectius per optimitzar la vostra estratègia de creixement i millorar la competitivitat global de la vostra empresa.

Contacteu-nos

  estrategiainternacional.accio
  93 552 42 21

Enterprise Europe Network
CE