Seccions

Innovació

Connectem empreses i projectes amb l'èxit al mercat

La nostra missió és millorar la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant l’orientació, la capacitació i l’impuls tècnic i financer de projectes d’innovació.

Responem als reptes globals, aportem suport en l’estratègia d’innovació de les empreses i les impulsem en la consecució de l’èxit al mercat.

Contacta amb nosaltres, ja sigui per desenvolupar un projecte, generar valor al mercat o maximitzar els teus resultats a través de la innovació.


Consulta'ns

Perquè la innovació és a tota la cadena de valor d’una empresa

La innovació és una variable decisiva que s'estén a tots els processos i departaments de la teva empresa. És el procés que converteix una idea en un resultat que genera valor i riquesa. Descobreix les oportunitats de garantir la competitivitat de la teva empresa i d’incrementar la teva rellevància al mercat.

Orientació i assessorament a la innovació

Porta a terme els teus projectes d’innovació amb un suport especialitzat i tots els instruments possibles.

Innovar a través d'start-ups

Accelera el creixement del teu negoci amb empreses emergents.

Itinerari Innovar per créixer

Incrementa els teus resultats empresarials amb l'optimització del teu procés d'innovació.

Comunitats RIS3CAT: innovar amb alt impacte

Desenvolupa projectes d’R+D i innovació d’alt impacte per al teu sector amb altres empreses i entitats.


Consulta'ns

Perquè el present no té fronteres i la teva empresa tampoc

Les empreses més innovadores són les més internacionals; alhora, les empreses internacionals són capaces d’Innovar més intensament. Innovació i internacionalització són dos indicadors estructurals clau de les empreses d'èxit, que moltes vegades van units.

Innova a Europa: Horitzó 2020

Millora la teva projecció internacional. Troba els socis més adients per presentar els teus projectes a Europa.

Innova al món

Connecta amb els mercats prioritaris per obrir la teva tecnologia al món.

Participa i coopera en projectes d’R+D: Nuclis internacionals

Accedeix a un ajut econòmic per desenvolupar el teu projecte d’R+D diferencial, de forma individual o cooperativa, i amb visió internacional.


Consulta'ns

Perquè la tecnologia és un factor clau per la rellevància al mercat

Incorpora coneixements científics i tecnològics a la teva empresa per ser més competitiu davant els teus clients. La innovació tecnològica et permetrà la incorporació sistemàtica de coneixements i el convertiràs en accions i instruments claus de la seva competitivitat.

Accedeix a tecnologies diferencials: TECNIO

Diferencia’t de la competència incorporant la millor tecnologia existent a Catalunya. Aprofita’t de l’ experiència i el coneixement existent per gestionar i executar projectes d’R+D amb èxit.

Oportunitats de negoci amb tecnologia als països de la UE: EEN

Fes visible les teves ofertes i demandes tecnològiques a través d’aquesta xarxa de consorcis d’Europa amb més de 550 organitzacions i 4.000 experts.

Participa i coopera en projectes d’R+D: Nuclis

Accedeix a un ajut econòmic per desenvolupar el teu projecte d’R+D diferencial, de forma individual o cooperativa, i amb visió internacional.


Consulta'ns

Veure més

Veure més

OPORTUNITATS

C 25.05.2016 CERCA DE SOCIS: Rheumatic arthitis therapy >> D 25.05.2016 DEMANDA DE TECNOLOGIA: compostos bioactius d'origen vegetal per desenvolupar suplements alimentaris >> O 25.05.2016 TECNIO OFERTA: Sistema de predicció per la contaminació fecal en aigües >>

Veure més

CASOS D'EMPRESA

Cardionlive


Gestió en temps real dels desfibril·ladors: història d'una nova joint venture a Lleida
Cardionlive és una solució per a la gestió en temps real dels desfibril·ladors. Use-It i Neosalus, dues start-ups de Lleida, desenvolupen un programari i maquinari de gestió de desfibril·ladors amb la finalitat de fer-los més accessibles al ciutadà i augmentar del 10% al 65% la supervivència en els casos de mort sobtada.

Veure més

Horizon2020
Acreditació TECNIO
Com esdevenir una empresa innovadora
Comunitats RIS3CAT
Baròmetre Innovació