Seccions

Connecta't a la Innovació

Connectem empreses i projectes amb l'èxit al mercat

La nostra missió és millorar la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant l’orientació, la capacitació i l’impuls tècnic i financer de projectes d’innovació.

Responem als reptes globals, aportem suport en l’estratègia d’innovació de les empreses i les impulsem en la consecució de l’èxit al mercat.

Contacta amb nosaltres, ja sigui per desenvolupar un projecte, generar valor al mercat o maximitzar els teus resultats a través de la innovació.


Consulta'ns

Perquè la innovació és a tota la cadena de valor d’una empresa

La innovació és una variable decisiva que s'estén a tots els processos i departaments de la teva empresa. És el procés que converteix una idea en un resultat que genera valor i riquesa. Descobreix les oportunitats de garantir la competitivitat de la teva empresa i d’incrementar la teva rellevància al mercat.

Orientació i assessorament a la innovació

Porta a terme els teus projectes d’innovació amb un suport especialitzat i tots els instruments possibles.

Innovar a través d'start-ups

Accelera el creixement del teu negoci amb empreses emergents.

Itinerari Innovar per créixer

Incrementa els teus resultats empresarials amb l'optimització del teu procés d'innovació.

Comunitats RIS3CAT: innovar amb alt impacte

Desenvolupa projectes d’R+D i innovació d’alt impacte per al teu sector amb altres empreses i entitats.


Consulta'ns

Perquè el present no té fronteres i la teva empresa tampoc

Les empreses més innovadores són les més internacionals; alhora, les empreses internacionals són capaces d’Innovar més intensament. Innovació i internacionalització són dos indicadors estructurals clau de les empreses d'èxit, que moltes vegades van units.

Innova a Europa: Horitzó 2020

Millora la teva projecció internacional. Troba els socis més adients per presentar els teus projectes a Europa.

Innova al món

Connecta amb els mercats prioritaris per obrir la teva tecnologia al món.

Participa i coopera en projectes d’R+D: Nuclis internacionals

Accedeix a un ajut econòmic per desenvolupar el teu projecte d’R+D diferencial, de forma individual o cooperativa, i amb visió internacional.


Consulta'ns

Perquè la tecnologia és un factor clau per la rellevància al mercat

Incorpora coneixements científics i tecnològics a la teva empresa per ser més competitiu davant els teus clients. La innovació tecnològica et permetrà la incorporació sistemàtica de coneixements i el convertiràs en accions i instruments claus de la seva competitivitat.

Accedeix a tecnologies diferencials: TECNIO

Diferencia’t de la competència incorporant la millor tecnologia existent a Catalunya. Aprofita’t de l’ experiència i el coneixement existent per gestionar i executar projectes d’R+D amb èxit.

Oportunitats de negoci amb tecnologia als països de la UE: EEN

Fes visible les teves ofertes i demandes tecnològiques a través d’aquesta xarxa de consorcis d’Europa amb més de 550 organitzacions i 4.000 experts.

Participa i coopera en projectes d’R+D: Nuclis

Accedeix a un ajut econòmic per desenvolupar el teu projecte d’R+D diferencial, de forma individual o cooperativa, i amb visió internacional.


Consulta'ns

Veure més

Veure més

OPORTUNITATS

C 27.07.2016 CERCA DE SOCIS: Patient stratification. >> D 27.07.2016 DEMANDA DE TECNOLOGIA: solucions innovadores en smart cities. >> O 27.07.2016 TECNIO OFERTA: encapsulació a mida de principis actius. >>

Veure més

CASOS D'EMPRESA

FontUp


Millorar les capacitats amb te verd
FontUp és un tractament amb extracte de te verd que augmenta la funció cognitiva de les persones amb síndrome de Down. Aquest producte nutricional, que ja s'està comercialitzant a les farmàcies, és resultat de la recerca col·laborativa, en innovació i transferència tecnològica, des dels centres de recerca i les universitats cap a l'empresa.

Veure més

Baròmetre de la Innovació a Catalunya 2015
Comunitats RIS3CAT
Subscriu-te al butlletí d'Innovació
Acreditació TECNIO
Horizon2020
Com esdevenir una empresa innovadora