Seccions

Connecta't al món

Perquè la vostra activitat internacional sigui un èxit, us oferim un conjunt de recursos i eines que us ajudaran en el vostre procés d'internacionalització, tant si esteu començant a exportar, com si voleu entrar en nous mercats o si ja hi teniu presència i us voleu establir comercialment o productivament a l’exterior. Des de l’estudi de viabilitat inicial, fins a la constitució de la nova empresa, us oferim suport en destinació i dediquem el temps necessari i els recursos més adequats.

Fem del vostre projecte a l’exterior el nostre projecte.


Consulta'ns

Missions empresarials

Aprofita l’oportunitat de dur la teva empresa al mercat que t'interessa, de la mà d'organitzacions de diversos sectors que donaran més força al teu projecte.

Coneix els mercats

Les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya us ofereixen assessorament individualitzat per aproximar-vos als països del vostre interès i us apropen les oportunitats de negoci que ofereixen els diferents països del món.

Recomanador d'oportunitats

Descobreix amb el nou recomanador les oportunitats de negoci que més s’ajusten a la mida de la teva empresa, al teu sector i a la teva experiència exportadora.

Contractació pública internacional

T'apropem i t'assessorem sobre com accedir a les licitacions internacionals amb finançament d'organismes multilaterals.


Consulta'ns

Assessorament amb l'expert al mercat

Us concertem una entrevista amb els directors de les diferents oficines exteriors per estudiar el vostre projecte i rebre assessorament de primera mà.

Cerca de canals d'aprovisionament

Identifiquem i seleccionem els canals apropiats d’aprovisionament en cada mercat seleccionat per fer la vostra cadena de valor més competitiva.

Cerca de distribuïdors, socis i clients finals

Analitzem i us posem en contacte amb els principals canals de distribució dels vostres productes/serveis en determinats mercats.

Catalan Wines

Els Estats Units i Alemanya són dos dels principals importadors de vins del món i el creixement del consum en aquests països és continuat. Per aquest motiu, ACCIÓ organitza anualment el programa Catalan Wines.


Consulta'ns

Servei de soft landing

Us oferim un espai físic per garantir la plena operativitat des del primer dia amb el menor cost possible i us facilitem l'aterratge, el creixement i la consolidació de l'empresa al mercat de destí.

Constitució legal de l'empresa

Us informem sobre les formes legals de societat per a la creació d'una oficina de representació, sucursal o filial segons les necessitats de la vostra empresa. Us busquem el millor soci per a establir-vos via una joint venture.

Implantació física

Us ajudem a implantar-vos de la millor manera segons les vostres necessitats: punts de venda, córner, xarxa comercial, etc. i fem d'intermediaris en el contacte i negociacions amb les administracions locals.

Selecció de personal en destinació

Accedim al mercat laboral del país per incorporar els millors professionals al vostre equip.


Consulta'ns
  • CALENDARI D'ACTIVITATS

Veure més

Veure més

OPORTUNITATS

Oportunitats


Oportunitats de negoci al Regne Unit
El Regne Unit és un mercat ampli en el qual les empreses catalanes poden trobar oportunitats de negoci en els sectors de la construcció i les infraestructures, les indústries de la salut i ciències de la vida, els sistemes industrials i les TIC. També destaquen les oportunitats en matèria de ciutats intel·ligents i del sector agroalimentari.

Veure més

PROJECTES REALITZATS

Projectes realitzats


Casos d'èxit d'internacionalització
Descobriu, en paraules dels empresaris, com la internacionalització pot fer créixer el vostre negoci. Accediu al banc de coneixement i veureu alguns exemples.

Veure més

Descobreix els serveis de les Oficines Exteriors

Missions 2017

Recomanador d'oportunitats
Coneix totes les nostres oficines exteriors

Entrevistes amb els Directors

Infografia de les exportacions catalanes del 2015